BUST MY ASS OFF

Jobbar ihjäl mig, nu väntar sängen och sedan jobb imorgon igen!

NEW IN


V-ÅS

Galet vad sliten jag blir när jag jobbat fast jag detoxar...

Smoothie gjord på endast kiwi, mango och apelsin - GOD!


Ledig idag så blev en tripp till V-ås med mammis! Vi lämnade av min finska morfar och hennes kusin som vart hos oss ett tag, sedan shoppade vi lite smått och gott.
Nu ska jag bara ta det lugnt och ladda inför morgondagen och en massa jobb på Eskiln.
PUSS :love:

COOLINGAR


MIDDAG

Fick lov att hem från busshållsplatsen efter jobbet, vilket är ungefär en mil. Det kanske inte låter så jobbigt, men första dagen på min detoxvecka var verkligen inte rätt dag att gå en lång sträcka hem efter jobbet. Jag hade också tänkt börja plugga inför traktorkortet denna vecka, men jag känner att jag inte orkar nu när jag inte äter någon mat (+ jobbar).

HARD WORK WORK

Jag är sjukt trött efter jobbet så orkar inte uppdatera om något roligt och imorgon ska jag jobba igen och INTE ÄTA NÅGON MAT så då kommer jag antagligen inte orka uppdatera heller.
HÖRS!

DAG 20 - MITT RUM (KAOS)

Mitt rum är jättestökigt och alla saker ligger lite överallt, men jag orkar inte städa eftersom jag snart ska renovera det! :D Snart kommer jag bo dubbelt så stort och med ny inredning, större säng och viktigast av allt STÖRRE GARDEROB!!
Lägger upp bilder sen när renoveringen är klar. ;)

FRIDAY

I fredags var jag ledig, så hade en chilldag med Sara. Vi fotade lite, lagade fattiga riddare (så galet gott!!), kollade någon grym actionfilm och hade det allmänt chill. Senare mot kvällen drog jag hem till Ida för att sova där och så kollade vi på The Ring.
Imorgon blir det upp tidigt, så jag borde nog sova nu. NATTI :love:

UTAN MAT EN VECKA

På måndag börjar jag en vecka utan mat. Detta kanske låter helt galet, men det ska tydligen vara jättebra och rensa ut kroppen på gifter och dylikt, så jag har bestämt mig för att testa. Egentligen ska man ju dricka någon speciell saft som inte innehåller mycket över huvudtaget, men eftersom jag jobbar har jag valt att iaf dricka nutrilett som innehåller tillräckligt med näring.
Känner jag att jag mår dåligt av att inte äta så kommer jag självklart att börja äta igen.
Det kommer bli en tuff vecka. WISH ME LUCK! :D

TO DO

Ska/vill göra innan jag börjar gymnasiet!!

JUST NU

Helt slut efter jobbet ligger jag och kollar på Lady & Lufsen 2, mysigt värre.
Imorgon börjar jag klockan 11 så det blir att gå upp 8, inte lika mysigt...

DAG 19 - FAVORITSKOR (DRÖMSKOR)

Jag har inte ett par speciellt snygga skor som är värda att utnämna till mina favoritskor, alla är för slitna och tråkiga. Därför lägger jag upp två par grymt snygga Christian Louboutin skor istället som jag verkligen skulle vilja fanns i min garderob!

JOBB

Nu sticker jag till jobbet! Upptaderar när jag kommer hem om gårdagen m.m.
HA DET! :love:

DAG 18 - Favoritfrisyr

När satt i mitt löshår och lockat det känns det snyggt och säkert och därför utser jag långa lockar (gärna lite slitna) till min favoritfrisyr.

:love:

Så underbart snygga (och billiga), jag vill ha dem!! :bigeyes:

16/8-11 kl 10.00

Idag var jag och bokade tid för att tatuera mig!! Den 16 augusti kl 10 (en dag innan skolan börjar) så ska jag göra min första tatuering.
Längtar ihjäl mig!!!

DAG 17 - DET HÄR HADE JAG PÅ MIG IDAG

Kofta - Bikbok 249:-
Topp - Gina Tricot 59:-
Shorts - Gina Tricot 249:-
Inge jobb idag, så lite chillade kläder på kroppen!
Dessa inlägg om de olika dagarna ska jag försöka fortsätta med, även om jag ligger lite efter!

BEST THING I NEVER HAD

Beyonce - så jäkla snygg!

LIKE A DREAM

Mina drömskor typ :love:
Idag har jag varit ute på en PW och jobbat, vilken dag haha ;) Jobbet var roligt, men jag var så jäkla trött så trodde jag skulle somna när som. Imorgon är jag ledig så ska väl träffa Ellen ett tag (längesen!!) och kanske vara med Sara och Frida.
Nu ska jag kasta mig i sängen och sova så länge som möjligt!

TIDSINSTÄLLT

Denna låt är så jävla bra! Helt galet att det är Jessie J som sjunger, jag trodde bara hon kunde göra producerade, tråkiga låtar som price tag och do it like a dude, men fan tjejen kan ju sjunga! Låten ska tydligen vara med i filmen Easy A, så den måste jag ta och se snarast!

TATUERING

Snart så!

BILDEN SOM ALDRIG BLEV RIKTIGT BRA


TODAY

Snygga Frida!
Frida & Sara.


Frida verkade också gilla min kamera ;)

Jobboutfit haha!

Frida och Sara igen.

Sara och Elin!

Frida gottar sig med godis medan jag dricker en improviserad kaffe.

Sara, Elin, Frida, jag och Ida :love:

Idag innan jobbet hängde jag med dessa härliga brudar! Ida och Elin var det riktigt längesen jag träffade,så det var sjukt kul att umgås med dem :D
Fyfan vilka härliga och snygga vänner jag har!

MAKE UP - BY SARA

Igårkväll lät jag Sara sminka mig lite som hon ville och så här blev resultatet... Jag har nog aldrig kännt mig så vacker som då ;) Eller?

REGNIG MÅNDAG

Kycklingsallad :love:
Lunch igår med Elvis & Fritte!

Igår var jag ledig så åkte in till Fagersta och solade solarium, sen lunchade jag med mina härliga "kollegor" Elvira och Frida. Mot eftermiddagen hoppade jag på bussen till Skinnsberg och umgicks med världens bästa vän Sara!

EXCUSEZ MOI

Förlåt till er få människor som faktiskt läser detta för den dåliga uppdateringen! Jag har bara jobbat om dagarna så har ändå inte haft något intressant att skriva om. Dock har jag hunnit med lite roligheter både idag och igår som kommer upp på bloggen strax.

Förresten, jag är så jävla kär i min nya Canon G12 :love:!!

TAGGA 18

För då ska jag utbilda mig till bartender och jobba utomlands något år!! Om jag inte hinner ångra mig.

MATTA

Eftersom jag ska göra om mitt rum nu när vi bygger ut huset så har jag börjat kolla på lite olika saker och ting att indreda med, mattor bl.a. och dessa sex mattor från Jotex tycker jag väldigt mycket om, speciellt den i mitten längst ned, men jag hade önskat att den var svartvit.

PW

Kom nyss hem efter en halvmils powerwalk med lilla Monster. Nu blir det duschen och sen ska jag fixa mig inför jobbet!

ENSAM

Vattenmelon och vindruvor :love:
Nu är jag faktiskt ensam så här på kvällen, för första gången på länge! Ikväll ska jag mysa med min gitarr, film och lite gott men nyttigt!



Hörs!! :D

TRÄNINGSVÄRK I BENEN

Galen blick..
Igårkväll cyklade jag och Sandra 3 mil, fram och tillbaka till Skbg (för att köpa godis hehe och träffa saknade Sara som vart i Rhodos!!) så nu har jag lite träningsvärk, skönt. Idag var vi och badade i Gustavsvik i Örebro och sen drog Sandris hem efter käk på någon slags resturang. Tack för dessa dagar Sandra, hoppas vi ses i Augusti igen! ♥

DAG 16 - EN FAVORIT I GARDEROBEN

Mina slitna skor som jag fick av pappa för flera år sedan använder jag hela tiden och de är mina absoluta favoriter! Tyvärr så har de gått sönder, så jag borde egentligen slänga dem :(

Här är någon bild från när de var NÄSTAN nyköpta:



Jag skulle kanske egentligen valt att skriva om något klädesplagg, men jag har ingen favorit i min garderob :( Istället för några få bra/snygga klädesplagg så har jag hur mycket som helst halvbra/snygga som jag typ bara använder en gång innan jag tröttnat på de. Detta får jag ta och ändra på! ;)



JOBBET IDAG


Fritteee lagar käk åt moi!
Min lunch idag: Fridas specialare, pasta med kyckling och goda såser, mums!
Söta Emmis tog hand om disken!
Nicklas värmer upp scenen.
Fidde steker!
En fokuserad Ville bjöd på musik till tacosen!

SMYGPREMIÄREN IGÅR

Fix innan:
I Västerås:
CANON G12, WÖÖ!! FICK DEN IGÅR!
Det bjöds på honungsöl!
Obeskrivlig känsla när man såg eftertexterna, Harry Potter var slut, helt sjukt. Jag tänker inte skriva något om filmen eftersom så många vill se den utan att veta hur den är, det enda jag an säga är att den är grym!

Dag 15 - Bloggfavorit

Jag har väl ingen riktigt "bloggfavorit", men jag läser (oftast kollar jag mest på bilderna) ett antal olika bloggar nästan dagligen som jag kan länka:
Säkert fler, men de är dessa ovanför som jag besöker mest!

BAKAD POTATIS

Tack för maten igen Frida, kocken! Sjukt gott var det!!!!

TACK FRIDA FÖR LUNCHEN!

Haha, vilken jäkla lunch Frida gjorde till mig idag! Det blev lite allt möjligt och hon fick mig till och med att käka lingon som jag i vanliga fall hatar!! Haha, det är stort! Min extremt stora och onyttiga lunch innehöll:
  • Strips
  • Chickenbits
  • Stekt potatis
  • En 45-grammare med ost
  • Köttbullar med lingon
  • Brunsås
  • Kycklingbitar
  • Currysås
  • Beasås
Fattar ni hur mätt jag blev efter detta?! Men gott var det, riktigt gott faktiskt!

WORK WORK

Idag har jag jobbat, och imorgon blir det jobb. Jag som ville gymma och vara med Elvira, men får trösta mig med att jag tjänar pengar. Imorgon ska jag också beställa hem en Canon G12 och ett undervattenhus till det, wihooo!!

FAN FAN FAN

Jag har blivit helt beroende av låten haha! Nu är jag grymt trött efter jobbet och jag kunde inte somna ordentligt fören kl 5 på morgonen hos Sara... Imorgon blir det jobb igen och sedan kanske grillkväll hos Jullan, får se om jag orkar.

RUUULIG DAG IGÅR!

Bilder snodda av Järvis ovanför!





Jag hade en superkul dag igår med sötaste Järva! Vi åkte in till västerås och shoppade, gick på marknaden och sen kollade vi Daniel Adams-Ray och vi stod längst fram, eller okej det var några tråkiga tjejer framför oss, men dom räknas inte för det var gryyyymt iaf. Sedan träffade vi Julia, Hanna och Denice och var med dom ett tag och sen med några sega grabbar. Julia, Järva och jag såg förresten Looptroop Rockers också!!