MONDAY = WORKWORK

 
Trodde att jag skulle vara ledig idag, men fick ett sms sent igår kväll om att jag skulle jobba. Dagens planer åt skogen då!

SÖNDAG

Idag har jag haft kul med Sandra och Tessan. Nu mot kvällen ska jag tjocka lite, läsa hungerspelen (beroendeframkallande!!) och kanske kika en skräckis ;)


TIGGARE 1 & 2


LEDIG

Dagen blev inte som förväntad, men har hunnit med att sola, läsa ut en bok, jobba lite, shoppa i västerås och nu ska jag kika på OS-invigningen.


ALL ALONE

Nu har Sandra åkt hem och jag är ensam för första gången på länge. Idag ska jag ta mig mot jobbet och tjäna lite pengar!

NATUREN


UNDER YTAN


SOL

Äkta bonde ute i solen!


HOMEMADE


I NATUREN

Jag och Sandra har hittat ett fantastiskt badställe mitt ute i skogen! Och juste, idag färgade jag mitt hår brunt :)


UNDERBART

Gick upp extra tidigt för att hinna njuta av solen och läsa lite innan jobbet.


GODIS I TRÄDGÅRDEN


BRA START

Lyxig frukost, solen steker och en bra bok innan lite jobb på Eskiln!


TATTOO

denna med texten "forever" kanske skulle vara något...

MORGONPASS


IGÅR

Lite jobb, solarium och bodypump är vad dagen bestått av!


ÄLGEN

Jag såg en älg en bit från tomten och var tvungen att knäppa några kort, då såg jag också att den hade en liten bebis med sig! Tyvärr var de så långt ifrån så var svårt att ta bilder, men hoppas på att de kommer tillbaka.

WORK OUT

Fick hem ett par galet sköna skor från sportamore idag som jag använde på träningen. Sh'bam och bodybalance stod på schemat! Dock tog det mer än 30 minuter att ta sig till Fagersta för att två lastbilar med den bredaste lasten jag sett blockade HELA vägen så jag fick krypa fram i 30 km/h och stanna lite här och var...


SÖTSUGEN

Jag vart jättesötsugen så lagade en nyttig kladdkaka utan socker och mjöl och hade istället i Stevia sötningsmedel och mandelmjöl och smaksatte med lite pepparkakskryddor. Istället för grädde blev det turkisk yoghurt blandat med honung, nomnom! Två träningspass väntar ikväll!


SAKNAR DIG

Saknar min sötnos som är i Danmark en vecka nu och spelar fotboll :(

BLACK & BRIGHT


BÄSTA OLJAN!

Luktar så otroligt gott och mitt hår har blivit supermjukt!


MUMS

Nyttig mat och efterrätt innehållande turkiskt yoghurt, honung och jordgubbar efter ett riktigt svettigt combatpass idag!