VALBORG

Ha en bra kväll allihopa!


KILLER


SJUKLING

Härligt att bli sjuk till långhelgen, eller inte. Igår var jag hemma från skolan och sov nästan hela dagen, idag blir det Disneyfilmer! Jag har redan kollat på Aristocats och Atlantis - en försvunnen värld och nu blir det Peter Pan och efter det Alice i underlandet. Nostalgi till max!

 


BRA KVÄLL

Kollar på real - bayern och käkar gott! Real tar det här ikväll igen, 2-0 redan :-D

 


SPELNING

Ikväll har jag en spelning så jag kommer tjäna lite pengar! Innan det ska jag till vårdcentralen och ta min andra gardacilspruta... Hoppas på en lyckad kväll!


TAGGAR

Orkar inte vara ett litet fetto längre. Nu blir det nyttig mat och mycket träning framöver! Fast jag får såklart äta gott en gång i veckan (a)


MATKOMA

image description
image description
Firat påsk idag med släkten. Det blev en hel del mat och godis, fast nu är jag hungrig igen...

FJORREHANNA

Åh vad jag klagar! Just nu är jag cpäcklig och såren i ansiktet svider som bara f*n. Ska nog bara ligga hemma, käka mat och kolla film haha...

P.S kolla mina niggalips haha!!

 


AVUNDSJUK

'
Tommorowland 2012 släppte biljetterna idag och hela min facebooksida skriker av folk som köpt biljetter. Nu blev jag lite smått ledsen över att jag föddes 95 istället för 94:a... Avundsjuk som bara den!

GLAD PÅSK!

Glad påsk på er som faktiskt läser detta! Så här ser mitt påskägg ut i år, är förjävla trött på godis...


VARNING FÖR ÄCKLIG BILD


Idag var den "stora operationen", nejdå, jag skar bara bort två leverfläckar. Nu har jag 8 stygn i ansiktet sammanlagt och mestadels av dagen har jag inte känt halva mitt ansikte på grund av bedövningen... Om en vecka ska stygnen bort och jag får inte vara i solen på ett bra tag. Hoppas det är värt det och att jag inte får några fula ärr!

 


CELSIUS

Underbart goda och man blir hyper som fan! Klarade av gårdagen tack vare två sådana.


-

We are young, so let's set the world on fireWe can burn brighter than the sun

1 APRIL

Dagen tillbringas med min kära granne Ida!

 


SLITEN

Idag är jag galet sliten efter spinningen igår och fest på det med dansande hela natten! Snacka om att jag har ont i benen... Men kul var det, tack alla!