dags för träning!

Nu åker jag iväg till Fagersta för att träna en timme. Det behöver jag verkligen efter att ha varit sjuk så länge! Jag blev anfådd av att gå till maten idag, helt seriöst, det är illa.

earth hour!

Nu släcker vi ner, några minuter försent!

bröllopsbilder - vigsel

Härliga människor det där! All lycka till er ♥

Jag har nog ärvt mitt fotointresse

Fotograf: Pappa

Fröja som liten

Ragnar hade ramlat och gjort illa nacken när han var liten.
Åh, tänk att min lilla älskling har blivit mamma! Bilder på valparna kommer senare.

Mommo ♥

2003 i fuertuventura, mommo, jag och Ragnar på marken

Jag saknar min mormor så otroligt mycket, varje dag, hela tiden ♥

bröllopsbilder - porträtt

Några av porträttbilderna, synd att vi inte kunde fota utomhus men resultatet blev ju bra ändå. Härliga människor att arbeta med!

bröllopsbilder - sminkning

Här är några av bilderna från sminkningen innan bröllopet!

Mami


Jobbat klart för idag

Sådär, nu har jag jobbat i några timmar och redigerat flera hundra bilder. Snacka om att jag är trött i ögonen av att sitta framför datorn under en lång tid. Jag lägger ut ett litet smakprov på en av bilderna på det söta brudparet! Tyvärr kunde vi inte fota utomhus eftersom blommorna skulle dö för det var svinkallt ute, så vi fick göra det bästa av situationen och fotografera porträttbilderna i en pingishall, haha. Men se vad en stor blixt kan åstadkomma!



Gud vad roligt det var att fota bröllopet, verkligen något jag vill göra igen!

I veckan ska jag skicka in bilderna eftersom jag har kvar bilder från festen att fixa till! Sedan kommer fler bilder upp här på bloggen.

Fotodagar i somras

[En koncentrerad Ida på bilden]
Förra sommaren var jag och Ida ute och fotade en hel del, det blev sjukt bra bilder och vi hade grymt roligt när vi smög in på olika gårdar för att fotografera fina vyer, djur, miljöer osv. Jag längtar verkligen tills den här sommaren och då har jag en ny, grym fotoidé på gång! Kanske så ska jag få fotografera ett till bröllop i sommar också, det vore sjukt kul utöver mina små fotojobb på Eskiln där jag normalt jobbar hela somrarna med att steka burgare.

Romme!

Idag har jag vart och åkt slalom i Romme hela dagen med Jullan och hennes familj, härligt de. Jag ramlade inte en enda gång i backarna, men så ska jag lyckas ramla längst fram i kön till ankarliften.. Det var lite pinsamt men väldigt roligt och man måste ju bjuda på sig själv ibland, eller hur? Jag ramlade faktiskt av att jag garvade så mycket på grund av att en annan kille framför mig ramlade jättefult när han skulle hoppa på liften, hehe. Aja, hoppas på en riktig träningsvärk imorgon i benen!
Igår var jag faktiskt duktig också då jag var ute och gick någon mil med hunden och träna latinoaerobic på kvällen. Nu ska träningen verkligen komma igång och jag ska få en sjukt snygg kropp till sommaren, jag lovar!

Nyfödda lammisar!

Imorse kom det nya lammungar, tre stycken faktiskt, dom är så sjukt söta så jag bara dör! Och snart kommer Fröjas valpar, om några dagar kanske, gud vad jag längtar!

Måste tjata lite till!

Ge mig sommar nuuu!
Dags att få lite värme och färg så jag tar och åker iväg till Fagersta för att sola och efter det träna kroppen lite genom simning. Ni ska förresten veta hur mycket jag pluggat idag, min hjärna är fylld med fysik!

Saknar varma sommarkvällar

Jag fryser ihjäl i den här kylan, jag vill ha sommar nu eller så vill jag utomlands!! Här är en bild från en kväll i Gran Canaria förra året, jag vill tillbaka!