BILDER FRÅN FÖRR


HELT GALET TRÖTT

Jag är helt slut efter arbetsdagen så nu tänker jag sova! Imorgon hoppas jag på att komma iväg till Västerås på Cityfestivalen med Järva och Ida, men man vet ju aldrig, kanske behöver jobba eller något.

NAGLAR IGEN?

Mina naglar som jag gjorde förut hos nageldivan ↑, nu tror jag att jag ska göra nya hos gulliga Elvira någon dag innan jobbet. Det är så sjukt snyggt, men jag kan ju inte spela gitarr så vill bara ha det i en vecka högst haha (a)

TILLSKOTT

På senaste tiden har jag tappad jättemycket hår och min frisör sa åt mig att skaffa tillskott som gör att håret blir bättre, så då köpte mamma ett paket Silicea till mig. Det ska tydligen vara bra för håret, naglarna, huden och bindväven, så nu blir det att ta en kapsel om dagen i några månader och hoppas på resultat!

CAMPAT

Igår var det en trevlig dag på jobbet med Frida och Elvira och sen när jag kom hem åkte jag och Sara ut i skogen med fyrhjulingen och campade, helt spontant sådär. Vi gjorde ett halvhjärtat försök och lyckades få upp halva tältet, haha. Sedan grillade vi på klipporna och sen satt vi och kollade på fiskarna som hoppade innan vi la oss och försökte sova. Dock gick det inte så jättebra att sova eftersom det var kottar under liggunderlaget och min sovsäck var tydligen av dun som jag är allergisk mot haha. Idag köpte jag och Sara ett nytt tält, ett 2-manna för endast 99:- när vi var i Ludvika så mer camping kommer det bli!
Förresten, har bara dåliga mobilbilder att bjuda på idag eftersom jag nt köpt en kompaktkamera än :(

ISAKSSON

Idag på jobbet så lagade jag mat åt Sveriges målvakt Andreas Isaksson, kändes lite coolt haha. Jag fick dricks av honom också, wööö hih. Först fattade jag inte ens att det var han tills Frida viskade: "kändis". Onödigt inlägg, men lite intressant var det allt!

BILDER FRÅN GÅRDAGEN

Jag firade midsommar med släkten som man brukar och här är några bilder från gårdagen. Nu efter midsommar och all tjock mat blir det hårdträning och endast nyttig mat! Sen hoppas jag på semester i slutet av lovet, wohoo!

Dag 01 - Presentation av mig själv

Well, Hanna Onning heter jag och har levt på denna jord i snart 16 år. Den 16e september 1995 föddes jag på BB i Falun, men har alltid bott ute på en bondgård mitt i skogen, lucky me (not). Där bor jag med en massa djur som ankor, höns, får, hästar, hundar, katter, fiskar, min lillebror och såklart mina föräldrar. Mina största intressen är musiken och att fotografera, men jag älskar också att träna, shoppa, umgås med mina nära och kära och att testa på nya saker!
Jag har nyss gått ut nian och hela grundskolan, vilket känns fantastiskt och jag gick ut med 320 poäng som är det mesta man kan gå ut med. Nu under sommaren arbetar jag på Eskilns Camping där jag är kock/servitris/allt-i-allo. Jag har härliga arbetskamrater och trivs där, men jag vill verkligen inte fastna i resturangbranshen och tänker gå naturvetenskap i Köping på Ullvigymnasiet om jag kommer in. Sedan har jag ingen aning om vad jag vill bli i framtiden, den enda jag vet är att jag vill tjäna mycket pengar, trivas och få resa i olika länder över hela världen.
Det var väl en fin presentation? Haha, PUSSAR 
P.S Styckesindelningar fungerar inte på min blogg ibland, så ni får leva med det.

PÄRLGALGAR


MIDSOMMARAFTON

Trevlig dag! Mer bilder kommer imorgon :)

FIX

Dåliga cambilder (y)
Nu har jag fixat mig själv, dukat och grejat, snart får jag ta tag i dom där jordgubbarna!!

FENDI

Idag var min lilla älskling och hälsade på, gud så söt hon är!

JÄRVA #2

Bilder från idag!

JÄRVA #1

Bilder från igårkväll!

MONSTER

Imorgon kommer vår lilla sötnos Monsters (på bilden) syster Fendi och hälsar på innan jag åker till jobbet!

FOTOGRAFERING - JÄRVA

Sara och jag har färgat Järvas hår och stylat henne innan vi fotograferade. Tyvärr klarade vi inte av att vara ute bland alla knott så länge så vi fortsätter fotograferingen imorgon! Fler bilder kommer senare, nu ska vi mysa med film i baracken.

PUSS

BEST FRIENDS


MITT STÖRSTA KOMPLEX

Mitt största komplex är mitt korta, fula och slitna hår! Ni ser ju själva vilken skillnad det är utan och med löshår!

GIVE IT TO ME

Under Linns student så spanade jag och Robert på snygga bilar och hittade bl.a. dessa två skönheter. Folkabussen längst upp blev min favorit medan Robert föredrog den röda Ferrarin.

Mottagning


GRATTIS ÄLSKADE KUSIN!


Innan Linns student

Dagen till ära så körde jag på billiga lösnaglar (kostade bara runt 50 kr), playsuit och lockat hår med en fläta vid sidan.
Lägger upp bilder från sjävla studenten imorgon! Grattis till studenten Linn!!

Skinnskattebergs skolavslutning

Alla var jättefina! Tyvärr kom jag sent och åkte tidigt så det blev inte så mycket bilder.

Skolavslutning för grundskolan

Kameran är fortfarande paj, men jag lyckades få in bilderna i datorn iaf! Först kommer det lite bilder från när jag, sonia och linnea fixade oss hemma hos linnea, om ni undrar.
Sjukt att aldrig mer gå i grundskolan, men nu är det slut och det känns riktigt gött!

Fendi

Min älskade valp som alla tyckte var så ful när hon var liten har nu blivit en riktig snygging! Förra veckan såldes hon och nu har vi bara Monster kvar. Jag saknar henne så otroligt mycket, min lilla bebis ♥

SCHTEK

Nationaldagen firas med timmar i solen!

JUST GIVE ME MORE

Mer bilder från Lisebergsresan finns HÄÄÄÄÄÄR!!!

Sliten lördag



Bilder från Liseberg igår finns HÄÄR!!

Idag är vi schtek och snart bär det hemåt med Sara och Frida, myskväll hos mig, gött!

stek

Haha bjuder på en stekig bild! Idag har jag feber och ont i halsen och mår allmänt skit, men ska försöka ta mig till götet imorgon i vilket fall. Nu ska jag försöka packa och sedan bär det mot duschen, tjobre.

längesen

Gullig bild Fhelle la ut på fb på oss! Insåg precis hur mkt jag saknar tjejen ♥

sööt lillebror

Söt som går och håller fröken i handen!
Jag orkar inte blogga just nu om det är någon som missat det. Börjar snart igen, tjoo :)